Tuesday, June 16, 2015

Ini Jawapan Zizan Razak Apabila Ramai Curiga Cerita Perkahwinannya


Ini Jawapan Zizan Razak Apabila Ramai Curiga Cerita PerkahwinannyaPelawak Zizan Razak pernah mendedahkan bakal berkahwin pada tahun ini. Ada yang kata bulan Jun namun pelawak popular ini bagaimanapun menyatakan masih belum pulang ke kampung untuk berbincang mengenai tarikh perkahwinan berkenaan.


Zizan dikatakan bakal berkahwin dengan seorang wanita bernama Edora dari Terengganu tetapi ada pihak menganggap kenyataan Zizan untuk berkahwin selepas putus cinta dengan Emma Maembong itu adalah untuk menutup segala kontroversi yang dilaluinya.

Ada juga mula meragui cerita perkahwinan pelawak ini. Ini komen dari Zizan:

MASIH RAHSIA


"Saya telah dinasihatkan oleh ahli keluarga untuk merahsiakan mengenai perkara ini kerana ia merupakan perbincangan diantara keluarga saya dengan pihak di sebelah sana.

"Biar ia menjadi peribadi kerana ada benda yang boleh dikongsi dan ada juga perkara perlu dirahsiakan jadi biar ia menjadi teka-teki untuk sementara waktu dan biarlah keluarga sahaja yang tahu," 

LEBIH BERHATI-HATI

"Saya sentiasa mengambil langkah berhati-hati kerana sebagai seorang selebriti orang sentiasa memerhati apa yang kita lakukan tidak kira baik ataupun buruk.

"Jika saya nak kata ada masalah, orang lain pun ada masalah jadi apa yang lebih baik selepas ini ialah berhati-hati dalam melakukan sesuatu perkara," 


0 comments:

Post a Comment