Friday, June 26, 2015

Komen Shahrul Tentang Status Pertunangan Dengan Adira & Hubungan Elizabeth Tan


Komen Shahrul Nasrun Tentang Status Pertunangan Dengan Adira Dan Hubungan Elizabeth TanShahrul Nasrun kini tampil untuk memberi komen tentang isu yang sedng hangat mengatakan dia bermain cinta dengan Elizabeth Tan dan telah putus tunang dengan Adira.


Dengan ini, secara rasminya, Shahrul Nasrun telah mengumumkan hubungan pertunangan dengan Adira telah PUTUS sejak beberapa bulan yang lalu.

Namun Shahrul Nasrun MENAFIKAN mempunyai hubungan dengan Elizabeth Tan atau cuba menguratnya dan berkata penyanyi itu salah faham. Elizabeth Tan sebelum mendedahkan tentang Shahrul cuba menguratnya Baca: Di Sini

Ini komen Shahrul Nasrun (Rotikaya)

“Tidak ada hal personal mahupun ajak keluar atau sebagainya. Kalau nak dikatakan flirt (mengurat) tak mungkin. Sebab ramai lagi kaum wanita lain yang kerjasama dalam apa saja program atau campaign saya”

“Adira girlfriend saya… betul, kerana sewaktu itu belum bertunang. Kita harus bersangka baik. Saya pernah dilabel sombong, muka ketat sebelum ini. Mungkin sebelum mereka duduk mengenali saya,” 

“Sesiapa saja kalau dikaitkan tentang hubungan orang lain, akan cuba protect diri mereka. Saya tak salahkan dia. Mungkin ada salah faham. Saya mesra dengan semua orang tak kira lelaki atau perempuan bila soal kerja”

“Setakat ambil berat tanya makan dah atau sebagainya dalam perbualan kerja, saya rasa tak salah. Bahkan dengan staff saya yang lain saya layan mereka sama saja,” 

Shahrul mengatakan kemungkinan Elizabeth Tan panik kerana takut dilabel wanita ketiga sebab itu membuat kenyataan mengatakan Shahrul yang cuba menguratnya terlebih dahulu.

Baca kenyataan dari Elizabeth Tan tentang hal ini Di Sini

0 comments:

Post a Comment