Friday, July 3, 2015

Sharnaaz Ahmad Sindir Azwan Ali?

Sharnaaz Ahmad Sindir Azwan Ali?Terbaca di blog hiburan BeautifulNara, pelakon kontroversi Sharnaaz Ahmad dilihat telah membuat caption yang dilihat menegur seseorang. Antara isi kandungannya ialah agar tidak riak dan menerima teguran.


Walaupun Sharnaaz tidak menyebut nama, namun rata-rata follower mengatakan caption itu sesuai untuk diva Azwan Ali.

Ini caption Sharnaaz Ahmad:

Kita hidup atas dunia ni jangan lupa diri, jgn riak, jgn takabbur .. Aku sedar aku pun kadang kadang terlupa diri.. Biasalah kita manusia, sentiasa melakukan kesilapan, tapi kalau kita ulang kesilapan tu dua kali kita kurang sikit dari manusia, up sikit dari binatang.. Kalau kita ulang lagi sekali kita lagi rendah dari binatang, up sikit dari najis binatang.. 

Muhasabhkan otak dan zat pinjaman Allah SWT.. Jangan riak, satu kali Allah tarik nikmat, nak bercakap pun tak boleh bos.. Tak mau sebut nama, tapi sendiri mau ingat lah.. Kali ni aku berhenti mendoakan mu.. Kerana biar Allah tentukan nasib mu.. 

Ok.. Itu mukadimah ja.. Kembali pada business ketum kita, memandangkan ianya diharamkan di malaysia, namun segelintir pihak masih mengamalkan nya.. Jangan tanam, jangan petik.. Kalau dah siap bancuh, minum saje lehh :) kami org utara tau kesihatannya bukan nak stim, so di hari raya nanti diharapkan supply ketum dapat menampung demand yg banyak.. Kihkih.. Sekadar gurauan.. Jangan esok aku dok dalam pulak sembang pasai ni.. Pi tangkap kera yg suka memekak tuh.. Salam ramadhan #watchmenaenae #anakantoopenang


Nampaknya ramai mengatakan caption ini khas buat Azwan Ali. Ini komen dari follower:


0 comments:

Post a Comment